Asabi Astrolog / Aralık

Asabi Astrolog / Aralık
Giriş Tarihi: 15.9.2021 13:51 Son Güncelleme: 27.9.2021 14:04
SAYI:74

SABIRSIZ KOÇ
(21 Mart-20 Nisan)

İki doz fenomenal bilinç öneriyorum!

Serüvenci ve atı lımcı kişiliğinizi frenleyememeniz tamamen geneti k ve kalıtı msal bir hadise. Bunu anlıyorum anlamasına da açıkçası yaşadığınız zihinsel deformasyonu izah edecek bir psikolojik terim bulamıyorum. Yani HDP ile iş tutan CHP ve İyi Parti 'nin yaşadığı akıl tutulmasının başka bir versiyonusunuz. Kendi bilincinizi zaman zaman kaybetmeniz bir hobiniz mi yoksa fobiniz mi, emin olamadım ama size iki doz fenomenal bilinç öneriyorum. Buna bir nevi zihin detoksu da diyebilirsiniz. Bir aydınlanma yaşayacaksınız elbett e ama bu kafayla değil. Gelecek aya kadar ışıklar içinde kalın!

UYUŞUK BOĞA
(21 Nisan-21 Mayıs)

Mantı ğınız vicdanınıza vize uyguluyor

Yılın bu son ayının ilk haft asında yer değişti recek Merkür'ün sıradan giden hayatı nıza bir katalizör etkisi yapacağını umuyorsanız avucunuzu yalarsınız. Millî meseleler konusunda oldukça vurdumduymaz bir evreye girdiğinizi görüyorum. Yani yakında "Kıbrıs'ta ne işimiz var?" diyecek kadar fütursuz bir gidişat bu. Mantı ğınız vicdanınıza uzun zamandır vize uyguladığından dolayı fikir denilen şey sizde bir tür tedavisi olmayan alerjiye sebep oluyor. Bir süre dinlenseniz iyi olur. Buz gibi denize dalmak, beyin damarlarınıza iyi gelecekti r.

DEDİKODUCU İKİZLER
(22 Mayıs- 21 Haziran)

Karakterinizi karanti naya alın

Sizin ikinize birden yorum yapmak zorunda kalmaktan yaka silker oldum artı k. Ne şaşkınlığınızdan ne alışkanlığınızdan vazgeçebiliyorsunuz. İnsan şeklinde bir bukalemun olma ihti maliniz çok yüksek. En iyisi masa başı bir iş bulun, devlet memurluğu sınavına girin. Burcun kadın kategorileri hemşirelikte şanslarını deneyebilir. Bu ay da şanssızlığınız sürüyor, sakarlığınız devam ediyor. Kendinizin ve çevrenizin selameti açısından hiç hareket etmeyin bence. Bugünlerde bir süre kendi karakterinizi karanti naya alsanız iyi edersiniz. Eğer kendi kendinizle didişmezseniz biraz yalnızlık sizi toparlayacaktı r.

SARSAK YENGEÇ
(22 Haziran-22 Temmuz)

Ego sörfüne ara verin

Övgüye daha doğrusu yağcılığa dayanamayan yanınızı bugünlerde teknolojik gelişmelerle desteklemeniz kaygı verici bir hâl almaya başladı. Düzenli aralıklarla internett e ego sörfü yapmanız, sosyal medyada öne çıkmak için olmadık arti sti k hareketlere başvurmanız size artı bir kazanım sağlamayacak. Çünkü bilmeniz ve unutmamanız gereken bir şey var: Gezegendeki toplam zekâ oranı sabitti r ve aynı zamanda da nüfus hızla artmaktadır. Gözünüzü elinizdeki telefon ekranından ayırıp bu cümleyi anlayabildiyseniz gelecek yıl sizin için daha iyi olacaktı r.

KABADAYI ASLAN
(23 Temmuz-23 Ağustos)

Fikir sabit, sancı kaçınılmaz

Karın bölgesinde hissetti ğiniz negati f etkiler size gezegeninizin bir oyunu değil, düpedüz gaz sancısı çekiyorsunuz azizim. Yani 22 Aralık tarihinde oluşan dolunay bu içsel gel-git kasılmalarınızı daha da çekilmez kılacak. Hassas ve gururlu ruhunuzu incitmek istemem ama "her şeyi ben kumanda edeceğim" mealindeki bakış açınız vücudunuzun çeşitli bölgelerini isti la etmeye devam edecek. Kardeşim nedir bu ikti dar hırsı, köşene çekil ve pinekle ya! Keyifl i tembellik şiarın olsun. Sabit fikirli davranmaya devam etti ğiniz sürece bu modda sabit kalırsınız inşallah!

KURUNTULU BAŞAK
(24 Ağustos–23 Eylül)

Negati f enerjili repo trajedisi

Şu ifl ah olmayan negati f enerjinizin bir kısmını da hayırlı işler için harcasanız nasıl olur acaba? Kocaman bir yıl geçip gitti ama siz enerjinizi repoya yatı rıp ha bire kendi çıkarınızı düşünmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Ruh sağlığınız için paylaşmayı öğrenseniz iyi olur. Cevabınız evetse hesap numaramı iletebilirim tabii. Ama her zaman olduğu gibi bu ay da işiniz gücünüz trajedi! Ne zaman elinizden kürdanı bıraksanız dişinizin arasında bir şeyler kaldığını hissediyorsunuz değil mi? Eh hayat böyle dostum; kaşıntı nın şiddeti elinin ulaşma zorluğu ile doğru orantı lıdır her zaman.

BURCUNUZUN AYLIK ATARLI DÖNGÜSÜ (ARALIK 2020)

DENGESİZ TERAZİ
(24 Eylül–23 Ekim)

İçinize dönün

Güneş'in bu ayki konumu aynı anda bir elinizin yağda bir elinizin balda olacağını gösteriyor ama ben tek kullanımlı plastik çatal kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü korona nedeniyle artan iş yükünüz biraz bel ağrınızı artıracak. Bu durum sizin gibi ayarı tutturamayanlarda sürekli bir gerilime yol açacak elbette. Yani kendi içinize kapanıp saçınızı ve başınızı yolmak için bundan daha iyi fırsat olamazdı. Hemen internetten o çok sevdiğiniz duygusal, salya-sümük müziklerini indirin de işe koyulun. İsterseniz yıllar sonra şarkı söyleyen İbrahim Tatlıses'i de dinleyebilirsiniz.

ZEHİRLİ AKREP
(24 Ekim–22 Kasım)

Turp gibisiniz ama…

Maşallah, Allah nazardan ve gezegeninizden gelecek her tür negatif enerjiden uzak eylesin, turp gibi bir aya girdiniz. İş, aşk, para, saadet, sağlık, sosyal mesafeli ilişkiler gibi her tür konuda bundan daha iyi bir zamanınız olamazdı. İnsanlarla iletişimin öne çıkacağı sosyal bir dönemdesiniz ama aksilik şu ki Koronavirüs dalgasının ikinci pik dönemine denk geldi bu durum. Yani bu sosyal dönemden zararlı çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Mümkünse, mesajlaşmayı ya da Zoom üzerinden görüşmeyi deneyin. Sizin için şans her zaman en şanssız zamanda kapıyı çalıyor zira.

PALAVRACI YAY
(23 Kasım-21 Aralık)

Dilinize balans ayarı lazım

Bu ayın tam 7'sinde oluşacak yeniay hayatınızla ilgili değişikliklerin değil araçlar için kış lastiklerinin takılma mevsiminin geldiğini hatırlatıyor yalnızca. Sizin için bu ay gezegeninizde gördüğüm durum şu: Sıcak tencere ile soğuk tencere ocak üzerinde aynı görünür. Ve eminim ki elinizi yakacak sıcak tencereye uzanacaksınız yine. Çok fazla konuşup etrafınızı bıktırdığınız için dilinize esaslı bir balans ayarı gerekiyor. Bana kalırsa avcılık mesleğinde ilerlemeye çalışın. Çok iyi kurusıkı atıyorsunuz maşallah.

DİKKAFALI OĞLAK
(22 Aralık-20 Ocak)

Huzuru uzakta arama

Bu sürekli bir kendinizi yenileme, işlere odaklama, canlılık duygusu ve evrene pozitif enerji gönderip durma huyunuzu hangi gezegenden transfer ediyorsunuz bilmiyorum gittiğiniz yol yol değil. Bu ay gökyüzünde var olan yoğun sisten dolayı gezegeninizin açısını pek inceleyemedim ama milliyetçi duygularınızın tırmanışa geçtiği hassas zamanlardan geçiyorsunuz. Ülke adına sevindirici tabii... Dikkat edin de ulusalcılığa filan kuyruğunuzu kaptırmayın, duman olursunuz sonra. Unutmayın ki oğlakların oğlaktan başka dostu sadece koçlardır. Huzur bulmak istiyorsanız kendinize bir koç arkadaş edinin, sırtınız yere gelmez.

TERELELLİ KOVA
(21 Ocak–22 Şubat)

Gel-git akıllılar sizi!

Sizin bu bir gelip bir giden aklınız beni deli ediyor cidden. Doluya koysam almıyor, boşa koysam dolduramıyorsunuz. Yine gerçekçi konularla sarmaş-dolaş olduğunuz bir sarmalın içindesiniz. Ermenistan meselesiyle mutfakta yaktığınız yemeği nasıl aynı cümlenin içinde kurup birbiriyle bağdaştırabiliyorsunuz hayret! MasterChef yarışmasına katılsanız çok ilgi çekeceğiniz kesin ama gerçek hayatta bir çekice çivi olma şansınız her zamankinden daha düşük. Önce zihninizi toplayıp sonra yalelli çekmenizi öneririm.

BİZE ULAŞIN