Asabi Astrolog

Asabi Astrolog
Giriş Tarihi: 16.9.2021 13:00 Son Güncelleme: 16.9.2021 13:00
SAYI:76

SABIRSIZ KOÇ
21 Mart-20 Nisan)

Mail attı m yalnızlığa!

Bu ayki ahvalinizi arkadaşlarla Zoom üzerinden oturup konuştum. Durumunuz seyircisiz oynayan korku filmini andırıyor. Karanlık dehliz günlerin nemli derinliklerinde, ışıksız günlerden oluşan bir ay bekliyor sizi. Ayrıca başkalarının fikir ve isteklerini hemen kabul etmeniz ne kadar saft irik olduğunuzu gösteriyor. Borç-alacak dengesi yine tasasız başınızı ağrıtacak. Birkaç ağrı kesici stoklasanız iyi edersiniz. Ha, bu arada özellikle kaynınızdan uzak durum. Sizden borç isteyecek, sakın vermeyin, Çünkü geri ödemesi olmayacak. Bu sıkıntı lı günlerde boş boş oturacağınıza yalnızlığa mail atı n bari. Hiç olmazsa gelmeyecek cevabı beklerken oyalanmış olursunuz.

UYUŞUK BOĞA
(21 Nisan-21 Mayıs)

Instagram hikâyelerinden uzak durun

Paranoyak olmuş bir hayatı n şizofrenik duygularının vücut bulmuş hâlisiniz. Sizi bırakın uzman astrologların yorumlarını transit gezegeninizin poziti f açıları bile kurtaramaz. Eğer hâlâ mutluluğu arıyorsanız bir an önce aramaktan vazgeçin. Çünkü ona ulaşmaya çalıştı kta daha çok mutsuz oluyor ve ruhunuzu töhmet altı nda bırakıyorsunuz. Bu arada küçük mutlulukları ıskalamanız da cabası. Bugünlerde mutlu instagram hikâyeleri arasında fazla vakit geçiriyorsunuz ve bu sizin için hiç de iyi değil. Bilinçsiz mutluluk uyuşturucu gibidir sevgili boğalar. Bilinçli bir mutsuzluğu tercih edin, işlerin nasıl yoluna girdiğini görecek ve pandemiden hemen sonra bana yemek bile ısmarlayacaksınız.

DEDİKODUCU İKİZLER
(22 Mayıs- 21 Haziran)

PES kodu

Burcunuzun yöneti cisi Merkür'ün geri vitese takması, planlarınızla ilgili acele etmeyip dengeli hareket etmeniz gerekti ği yönünde nahoş bir işaret. O yüzden yapmakta olduğunuz işi bir kenara bırakıp internett en ürün pazarlama işine el atı n derim. Emeklilik hayalinizi internet müktesabatı na uydurun ki açıkta kalmayasınız. Ama siz de bu aylaklık ve üşengeçlik olduğu sürece bilgisayarda oyun oynamaya ve sosyal medya ortamlarında gezineceğinize şüphe yok. Bulaşıcı bir virüs gibisiniz. Hepimiz HES kodu taşıyoruz ama sizin yanınıza yörenize yanaşacaklar için PES kodu şart. Zira adama her konuda "pes artı k" dedirtmeyi iyi biliyorsunuz.

SARSAK YENGEÇ
(22 Haziran-22 Temmuz)

Ev aksesuarı gibisiniz

"Evinize almak istediğiniz en önemli aksesuar ne olurdu" diye soracak olsalar, "bir yengeç burcu insanı" derdim. Ama bu kadar evcil olmanız feci derecede sinirime dokunuyor. Memlekete, millete hiçbir faydanız yok, özellikle de bu ay. Evinizle kurduğunuz bütüncül ve sarsılmaz bağ, şirazeyi koparma eğiliminde olduğunuzu haber veriyor. Ancak tüm bunlara rağmen kendinizi küresel aktör sanıyorsunuz. Oysa bu kafayla figüranlığı bile beceremeyeceğiniz ortada. Bu ay beyin hücreleriniz o kadar yavaş çalışıyor ki korkarım saksıdaki çiçeğin güneşi bulma yüzdesi size geçecek.

KABADAYI ASLAN
(23 Temmuz-23 Ağustos)

Gel-git aklınız zirvede

Bencil duygularınızı harekete geçiren son dönemdeki gezegen değişimleri sizi daha bir hassas ve alıngan yapacak. Ay'ın burcunuza zorlayıcı açılar yapması yıldızınızı germiş, acısını etrafı nızdan çıkarıyorsunuz. Her yemeği tuzlu bulup eşinize çatmanız bunun ti pik göstergesi mesela. Kişilik özellikleriniz özellikle ayın dolunay dönemlerinde tuhaf gelgitler yaşıyor. Bugünlerde size doğrultulan cep telefonlarına abiniz de olsa gelişi güzel poz vermemenizi tavsiye ederim. Yeni yetme Z Kuşağı tavırları, lider burcunuza hiç yakışmıyor. Elinizle kameraya kalp hareketi yapmak da nedir Allah aşkına? Bu kadar like merakı başınıza bela açacak.

KURUNTULU BAŞAK
(24 Ağustos–23 Eylül)

Paranoyak göbek adınız

İçinizdeki sese kulak vermediğiniz gibi üzerine bir de kulaklığınızı takıp Spoti fy'dan müzik dinleme moduna geçmeniz de nedir yahu? Oldukça endişeli ve karamsar görünmenizin nedeni yıldızınızın konumuyla ilgili değil kesinlikle. Bunun nedeni korona virüsününün mutasyona uğrayan yeni hâli olsa gerek. Zaten paranoyaklık göbek adınız da şimdi kimliğe ikinci isim olarak yazdırma zamanınız geldi. Kuruntu düzeyiniz zirve yapacak bu ay yine, tavuktan cücükten kesileceksiniz. Yüzünüzdeki endişe kırışıkları için önereceğim hiçbir alternati f doğal ilacım yok. Kulaklıkla müzik dinleyerek dışarıdaki sesi bastı rabilirsiniz ama iç sesinizin gümbür gümbür konuştuğunu siz benden daha iyi biliyor olmalısınız.

BURCUNUZUN AYLIK ATARLI DÖNGÜSÜ (ŞUBAT 2020)

DENGESİZ TERAZİ
(24 Eylül–23 Ekim)

Kabuğunda büzüşesiceler!

Kendinize olan güveninizin ve etrafınıza olan güvensizliğinizin artacağı bir ayın eşiğindesiniz. Yani? Yanisi şu; iç dengeniz yine alabora olacak. İç turizme olan inancınızın temelden sarsıldığı bu dönemde çevrenize karşı da oldukça kırıcı olacaksınız. Ayarınız bozuldu bir kere muhterem. Bari sizi hayata bağlayan şeylere karşı sadakatinizi kaybetmeseniz ve en azından "angut" olabilseniz iyi olacak. Hemen alınmayın canım, kötü bir şey değil angutluk. Ördekgillerden olan angutlar, dünyanın en sadık hayvanıdır. Eşi öldükten sonra da yas tutuyor ve hiç çiftleşmiyormuş. Böyle bir duygusallığa kim sahip olmak istemez ki? Size tavsiyem kendi kabuğunuzda büzüşüp kalmanız.

ZEHİRLİ AKREP
(24 Ekim–22 Kasım)

Ay kısa, yol uzun!

Size bu ay, ek gelir müjdesi vermek istiyorum. Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne kadar duygusal ilişkilerinizde bir kıpırdanma seziyorum. Bir taşla iki kuş vurabileceksiniz, şayet ıskalamazsanız. Duygusal ilişki yaşayacağınız kişinin bir işinin olmasının avantajından yararlanacak ve onun maaşından da nasipleneceksiniz. Hadi yine iyisiniz. Fakat size kim katlanır onu bilemem çünkü siz de ekstrem hayaller kurmak, bir başına buyrukluk özelliğinizin tecellisi. Nacizane tavsiyem kış mevsiminde dondurma tezgâhı açmaya çalışmak akıl işi değil.

PALAVRACI YAY
(23 Kasım-21 Aralık)

Vites küçültün

Bu hafta ikna etme kabiliyetiniz ziyadesiyle yerinde. Tabii bunun attığınız isabetli yalanlarla doğru orantılı olduğunu hatırlatırım. Yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzular kuracağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Ama bu sadece arzu mertebesinde kalacak elbette, adım atabileceğinize ihtimal bile vermiyorum. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız maskeli-mesafeli organizasyonlar sizi mutlu edecek ama hayalperestliğiniz "parti kurmaya" kadar gideceği için frene basmanızı dilerim. Vites küçülterek yaşamayı öğrenin. Kazık kadar oldunuz, bu yaştan sonra bunları benim öğretecek hâlim yok. Yay'lanın!

DİKKAFALI OĞLAK
(22 Aralık-20 Ocak)

Taşıyıcı burç bulun

Kendi burcunuzun özelliklerini bile taşımaktan acizsiniz. Hâlâ burnunuzun dikine, boynuzunuz doğrultusuna gitme konusunda iflah olmaz bir kararlılık içindesiniz. Bu bir paranoyadır azizim. İnsan kendi doğruları konusunda da paranoyaya sahip olabilir. Size önerim kendinize taşıyıcı bir burç bulmanız ve kakrakterinizi o burca transfer etmeniz. Hiç olmazsa olaylar karşısında nasıl tepki vereceğinizi kestirmem kolay olur. Taşıyıcı burç olarak Koç'u seçebilirsiniz. Eninde sonunda olacağınız da o zaten… Herkes davul çalar ama önemli olan tokmağı makamına uydurmaktır. Bunu yapabilecek potansiyeli siz de görüyorum. Bu ay çok kısa, çabuk geçer. Acele edip elinize bir tokmak alsanız iyi olur.

TERELELLİ KOVA
(21 Ocak–22 Şubat)

Sabır taşını çatlatırsınız yeminle!

Biraz öfkeli ve gergin bir tutum içine gireceksiniz diye söze başlamak istiyorum ama bu hâlden çıktığınıza hiç şahit olmadım ki! Yanıbaşınızda sabır taşı olsam, tam ortamdan çaat! diye çatlardım. Tabii sizin gibi gamsızlar ne yapar bu durumda? O sabır taşını alır kolye yapardı. Sizin kovanızın dibi delik arkadaşım. Biriktirdiğinizi sandığınız her şey, siz farkında olmadan damla damla gidiyor. Artan istekleriniz de cabası. Kış bitiyor, küresel ısınma var, ama siz hâlâ kalın bir kazak alma peşindesiniz. Bu durumda size kötü bir haberim var: Bu ay size karşı iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Gelecek aya kadar düzelmezseniz günah benden gitti. Korkun benden diyorum, o kadar.

SEFİL BALIK
(23 Şubat-20 Mart)

Cidden paranoyaksınız ayol!

Evet evet paranoyaksınız siz. Gördüğü her taşın içinde bir kalp, her kafanın içinde bir beyin olduğunu sanacak kadar ileri derecede bir paranoyak hem de. Sanatçı kişiliğiniz yine depreşmiş gördüğüm kadarıyla, Yine elde kâğıt-kalem sahil kenarlarında volta atıyorsunuz. Öyle aşk şiirleri duygusal gıpraşımları filan boş verin. Toplumcu yanınızı ön plana çıkarın. Bakın tüm muhalefet partileri "kaybedeceğiz ama seçim olsun" diye koroya başladı. Seçim şarkısı yazmaya başlayın, nokta atışı yapın, paraları cukkalayın. Nasıl iyi fikir di mi? Şubat, malum burcunuzun ayı. İyi değerlendirmeye çalışın. Fazla derinlere dalmayın, yüzgeçlerinizi yüzeyde tutun. Balık da olsanız fazla derinlere daldığınızda derinlik sarhoşluğu yapıp sersem vaziyette kıyıya vuracağınızı hatırlatırım.

BİZE ULAŞIN