Asabi Astrolog

Asabi Astrolog
Giriş Tarihi: 26.09.2024 15:49 Son Güncelleme: 30.09.2024 15:43
SAYI:105

(21 Mart-20 Nisan)
SABIRSIZ KOÇ
Sizden daha yapayı yok


Millete öğüt verirken bile ukalalık taslamak, önüne konulan yemeği beğenmemek, limonu elma gibi yemek, ayakkabı bağcığını bağlamadan dolaşmak gibi bütün tuhaf icatlar sizin başınızın altından çıkıyor. Farklı bir zekâsınız. Bu sebepten yapay zekâ konusundaki gelişmelere gülüyorum. Alıp sizi kullansalar o kadar masrafa da gerek kalmaz. Her yerinizden yapaylık akıyor ve insanî varlık ve yükününüze güncelleme yapmanız gerekiyor. Vıcık vıcıksınız valla.

(21 Mart-20 Nisan)
UYUŞUK BOĞA
Manzara-i umumiyeyi ibretle temaşa


Oturduğum yerden sizin manzara-i umumiyetinizi ibretle temaşa eyliyorum. Sizin gibi inatçı, kibirli, sabit fikirli, kinci, şuursuz bir burca rastlamadım ben. Ne nalet şeysiniz yahu? İş yerinde Instagram, evde bilgisayar oyunu ve televizyon, arkadaşlarınızla birlikteyken okey oynamaktan başka bir şey bilmez misiniz siz? Bu kafayla giderseniz ekim ayındaki riskleri sorunsuz atlatamazsınız. Sizin için bu ay riskli olmayacak tek şey soğuyan havaları bahane edip battaniyenizin altına kıvrılmak olacaktır. Ne kadar yalnız kalırsanız, insanlık o kadar rahat eder.

(21 Nisan-21 Mayıs)
DEDİKODUCU İKİZLER
Kariyeriniz yıldız gibi parlayacak


Çift karakterli, karbon kâğıt kişiliğiniz yapay zekâ çalışmalarına ışık tutacak potansiyel barındırıyor bana sorarsanız. Kariyeriniz yıldız gibi parlayabilir. Sonuçta yapay zekâ dediğimiz şey de her olaya karşı duygusuz tepki vermek üzerine kurulu. Yani zaten esprilerinizin düzeyi bir yapay zekânın espri anlayışından daha ilerde değil. İlerde işsiz kalmazsınız, bu kafayla her zaman bozulan yapay zekâ cihazının yerine rahatlıkla monte edilebilirsiniz. Bu söylediklerime bile alınmamış olmanız söylediklerimi haklı çıkarıyor zaten.

(22 Haziran-22 Temmuz)
SARSAK YENGEÇ
Bir robot lazım


Siz var ya, az değilsiniz ha! Duyguların ve duyarlılığın en kıymetli temsilcisi olmanız bir plaketi hak etmenizi sağlıyor olsa da kafanızda senaryolar yazarak kendinizi üzme potansiyeline sahip olmanız nedeniyle her tür başarıdan muafsınız. Bana sorarsanız sizi yaşamaktan muaf tutmak lazım. Çünkü düşündükleriniz ve hissettikleriniz yüzünden değil bacaklarınızı, kılınızı kıpırdatacak mecaliniz yok. Ekim ayı haliyle diğer aylar gibi zorlu bir sürecin kapısını aralayacak. Kimseyle aranıza mesafe koyamayacağınıza göre kendinize arkadaş olarak yapay zekâya sahip bir robot bulun. Azıcık mutlu olmaya sizin de hakkınız var

(22 Temmuz-22 Ağustos)
KABADAYI ASLAN
Tam takır kuru bakır dönemi


Jüpiter'in olumlu etkileri üzerinize olsun sevgili aslan kardeşlerim. Allah yapay uydulardan ve yapay insanlardan aziz, cins ve yelesinden kıl aldırmaz ruhunuzu korusun. Ayın konumuyla delik cebinizin bağlantısı var mı bilmiyorum ama maddi konularda tam takır kuru bakırsınız önümüzdeki dönemde. Öyle kendi kıt beyninizle kredi kartınızın limitine güvenerek alışveriş merkezlerinde çalım satarak dolaşırsanız böyle beyninizin üzerine tepe taklak gidersiniz işte. Şimdi yakın arkadaşlarınızı cepten arayıp para isteme dönemi başlıyor sizin için. Muhahaha! Beter olun!

(23 Ağustos-23 Eylül)
KURUNTULU BAŞAK
Yeni konum bilgisi gönderiyorum


Klişe düşünceler ve peşin hükümler tam size göre. Helal olsun, yürüyün be, kim tutar sizi! Şahsen bu gittiğiniz yol yanlış olsa da ben tutmam. Çünkü burnunuz ne kadar sürtülürse o kadar keyif alırım. 28 Ekim'de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter'in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. İşte zurnanın zırt diyeceği yer burası sevgili başaklar. Sabırsız ve değişime kapalı olan sizleri zorlayacak bu tutulmanın etkilerinden kaçınmak için havalı bir meydan okuma gerekiyor. "Değişim benden sorulur!" dedirtecek bir başlangıç yapmak istiyorsanız WhatsApp'ınıza canlı konum gönderebilirim.

(24 Eylül–23 Ekim)
DENGESİZ TERAZİ
Aklınız kaç karış?


Kusura bakmayın, biraz sert çıkacağım ama sizin şu denge insanı olma geyiğiniz dünyanın en kandırıkçı safsatası. Burcunuz ne derse desin sizin ayarınız bozuk. Böyle aklı bir karış havada gezerken nasıl iş buluyor, nasıl yaşamınızı idame ettiriyorsunuz, onu bile anlamış değilim. Aklınız kaç karış havada? Ölçün, ona göre konuşalım. 14 Ekim tarihinde gerçekleşecek güneş tutulmasıyla Plüton'un burcuna sert bir etkisi olacak ve bu olmayan ayarınızı daha da bozacak. Bu ayı bir sakatlık olmadan nasıl çıkaracağınızı gerçekten bilmiyorum. Lütfen öyle duygusal bakmayınız, üzülürüm.

(24 Ekim–22 Kasım)
ZEHİRLİ AKREP
Beyin kimyanızda değişim dönemi


Ah ah, sonbahar mevsimiyle birlikte sizin için romantik dönemler başlıyor. Sersemletici durumlardan uzak kalmanızı tavsiye ederim. Zira hem küresel ısınmanın hem insanlığın yerine geçecek yapay zekâ gelişmelerinin etkisiyle şizofreniye doğru bir kayma gerçekleşebilir beyin kimyanızda. Sizin gibi mücadeleci ve yenilmez burçların böyle zaaflıklar sergilemesi beni herkesten çok üzer emin olunuz. Jüpiter ve Satürn'ün dördüncü evde olması nedeniyle kira artışlarında sorun yaşamanız ve ev sahibiyle mahkemelik olmanız da an meselesi. Ama kendi ateşinden beslenen sizler bunu da atlatırsınız eminim.

(23 Kasım-21 Aralık)
PALAVRACI YAY
Hibrit beyinliler


Bu ay durumunuz kavga ve patırtı eksik olmayan CHP kurultaylarından farksız sevgili yaylar. Beyninizin içini arındırmanız gerekirken tam tersi davranıp hallaç pamuğu attıracak kaosa zemin hazırlıyorsunuz. Bunu nasıl başardığınızı anlayamıyorum ama işletim sisteminiz en küçük bir zorlama karşısında hata veriyor. Bu yüzden önerim beyin ayarlarınızı hem elektrik hem benzinle çalışan hibrit modeline göre dizayn etmeniz. Tek alternatife mahkûm olduğunuzda yerinizden bile kıpırdayamıyor ve motoru yiyorsunuz. Hem sulu göz hem de acayip esprili olabiliyorsanız bunu neden yapamayasınız?

(22 Aralık-20 Ocak)
DİKKAFALI OĞLAK
Pause modu etkin


Hep aynı terane! Her sabah kalkıp "bundan sonra böyle olacağım, şöyle yapacağım, şundan vazgeçip şuna önem vereceğim" demeniz yok mu? Ayna olsam çatlamıştım yeminle. Kendinize ve etrafınıza verdiğiniz sözler konusunda çaba gösterecek bir idrake sahip değilsiniz ne yazık ki! Elinizin içiyle sevdiğiniz bir şeyi kısa bir süre sonra elinizin tersiyle dövebilirsiniz de. Bu zıtlıklar evreninde yapacağınız tek iyi şey "pause" düğmesine basmak ve kendinizi sessize almak olacaktır. Bir deneyin, işe yaramazsa gelecek ay yine görüşürüz burada.

(21 Ocak–22 Şubat)
TERELELLİ KOVA
Mantı-mantık ikilemi


Mantık eksikliği hisseden başka burç var mıdır bilemem ama zekânızın yüzde biriyle yaşadığınızı da hatırlatmak boynumun borcu. Bugünlerde beyinden ziyade mideye çalıştığınız için mantık deyince sizin aklınıza mantı gelmesi normal. Hayır abicim, yiyin gözüm yok, ama beyin lopunuz yerine mideniz büyüyor. Toplumu bu mideyle mi aydınlatmayı düşünüyorsunuz? Pes yanee… Kendi iç sesinize kulak verin diyeceğim ama mide gurultusundan başka bir şey duymayacağınıza eminim. Aşırı yağlanma ve göbeğe dikkat edin. Zira almak her zaman vermekten kolaydır.

(23 Şubat-20 Mart)
SEFİL BALIK
Bana dokunmayan balık…


Ekim ayı sizi destekleyen bir ay olacak sevgili balıklar... Malum balık avlanma sezonu açıldı. Bereketli bir dönem geçireceksiniz yani. Bu ayda yaşanacak kozmik hareketler sizde ters açı oluşturacak. Bu ters açıyı düzelteceğimi sanıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz. Tepetaklak olun napiimm! 14 Ekim'de 21 derece Terazi burcunda meydana gelecek tutulmanın sizinle ne alakası var bilmiyorum ama bitcoin gibi sanal para dünyasında şansınız olabilir. Yani elinizde avucunuzda olanları da oraya yatırın ki sürünme katsayınız artsın. Valla sizinle uğraşamam. Artık mottom şu: Bana dokunmayan balık bin yaşasın!

BİZE ULAŞIN