Asabi Astrolog / Şubat

Asabi Astrolog / Şubat
Giriş Tarihi: 7.2.2022 13:25 Son Güncelleme: 7.2.2022 13:25
SAYI:86
Her şeyi toparlayıp durdukça hayat daha anlamsız geliyor sizin için. Çeyrek altınınız olsa kazandığı değer bile manasız sizin gözünüzde. Motivasyonsuz geçen bir yılın içinden sapasağlam çıkmanız bile bir mucize.

(21 Mart-20 Nisan)
SABIRSIZ KOÇ
Toslamak için geri sayım başladı

Sizin gibi söz dinlemez, uslanmazarlanmaz, "dediğim dedik, çaldığım düdük" formatındaki burç mensuplarına şu buzzzz gibi havalarda 2022 yılı güzellemesi yapmak, ayazda bedenini mitinge katılan sade vatandaş gibi titretmekle eşdeğer. Sizin gibi koçlar için en iyi çözüm; sizi Kurban Bayramı'na kadar sıkıca bir yere bağlamak… Alın size ip, bu işi kendiniz görün! Ne de olsa el becerileri konusunda mahirsiniz. Ancak bu iple kesenizin ağzını sıkıca bağlamanızı öneririm. Çünkü har vurup harman savuran kişiliğinizden dolayı farklı gelir kapıları aralayacağınız bir yıldan ziyade farklı gider kapıları açacağınız bir yılın içine girdiniz. Toslamanız için geri sayım başladı.

(21 Nisan-21 Mayıs)
UYUŞUK BOĞA
Asgari uyuşukluğunuza azami düzenleme

Sizin gibi hımbılların en büyük arzusunun bu 2022 yılını el-ense pozisyonunda geçirmek ve etliye-sütlüye karışmadan bu yılın içinden sıyrılmak olduğunu tahmin etmek zor değil. Evden fazla uzaklaşmak hassas doğanıza aykırı olsa da bu yıl çok gezecekmişsiniz gibi bir his var içimde. Hele de asgari ücrete yapılan azami zamdan sonra kendinize bir güven geldiğini gözlemliyorum. Ancak harekete geçebilmeniz için ya sizi yattığınız yerden ters döndürüp kaldırmak gerekecek ya da Dünya'nın tersi yönünde hareket eden Venüs'ün dönüşünü değiştirmek gerekecek. Hangisi daha kolay derseniz hiç düşünmeden tercihimi Venüs'ten yana kullanırım. Düzelir misiniz? Pöhhh! Genetik kodlarınızla oynanacak günleri görene kadar meydan sizin.

22 Mayıs- 21 Haziran)
DEDİKODUCU İKİZLER
Çiftkafalılar için hobi retrosu

Değişken, huzursuz ve kararsız kişiliğinizle sarıp sarmaladığınız koca bir yılı daha geride bıraktık sevgili ikizler. Sizin gibi bir dediği diğer söylediğiyle her daim tezat oluşturan çift-kafalara bu yıl da pek bir şey vaat etmiyor maalesef. Kamyondan karpuz alsanız kelek, vatansever derneği kursanız ardından çete çıkacak bir şanssızlığa duçar olacaksınız yine. Mars retrosunun bu ayın ortasında burcunuzu terk edecek olması sizi salya-sümük ağlatacak biliyorum ama yapacak bir şey yok. Size bu yıl can simidi olacak yeni hobiler bulmanızı öneriyorum acilen. Ne bileyim boncuk dizin, oya işleme öğrenin, influencer olun, organik tarım projeleri geliştirin filan…

(22 Haziran-22 Temmuz)
SARSAK YENGEÇ
Mental yorgunluk

Elinizi attığınız her işi yüzünüze ve gözünüze sıvamanız bile sizin terso tipler olduğunuzu kanıtlamaya yeter de artar bile ama size soracak olsam, bunu hemen ya maya takvimindeki negatif enerjilere ya da Mars-Satürn karşıtlığı bir inatlaşmaya ihale edersiniz. O kadar tersine yaşıyorsunuz ki, uzaya çıkmak için füzeye binseniz, füze bile yengeçliğinizden dolayı yan gider. Mental yorgunluğunuzu battaniye altına sarılarak yok edemezsiniz. Bir an önce silkelenip zemheri zürafası modundan çıkmanız iyi olacak. Geçmişe, ağa takılan balık gibi takılıp durdukça gelecekten bir şey umamazsınız. Bir gelişin artık yaaa…


(23 Temmuz-23 Ağustos)
KABADAYI ASLAN
Öncelikle burçlar diyarından selamlar

Öncelikle fındık diyarı Şanlıurfa'dan herkese selamlar. Pardon düzeltiyorum: Öncelikle burçlar diyarı Zodyak'ın 5. evinden herkese saygılarımı sunuyorum. Sevgili aslan kardeşlerim! Ortaklaşa girdiğiniz her konuda hüsrana uğrayacağınız uyarısını buradan defalarca yapmama rağmen yine bildiğinizi yanlış okumaya devam ettiğinizin bilmem farkında mısınız? Ondan sonra da kuyruğunuzu bir yerlere sıkıştırınca da böyle burç köşelerine saldırıyorsunuz. Oh olsun! Uyarmadı demeyin, yeni ortaklıklardan uzak durun bu yıl boyunca da. Ortak tatile çıkma, ortak bitcoin hesabı açma, kooperatife girme, halı sahada futbol oynama, toplu düğün gibi her kafadan bir sesin çıktığı ortamlardan derhal uzaklaşın. Aslansınız siz ya!


(24 Ağustos–23 Eylül)
KURUNTULU BAŞAK
Muhalefette yaşlanan lider gibisiniz

Süregelen işlerinizdeki tempo nedeniyle işlerinizi düzene koymakta zorlanıyorsunuz. Size üç öğünlük tavsiyem var: Sabahları aç karnına beş dakika boyunca tepetaklak durun. Öğleyin yemek sonraları kebabın üzerine bir porsiyon dondurmalı irmik tatlısını mideye indirin. Akşamları ise yatmadan önce acılı turşu suyu için! Sonuç mu? Gece yarısı hastaneye kaldırılarak bir haftalık istirahat hakkı kazanın. Yoğun iş temponuzdan eser kalmayacaktır. Arkadaşım muhalefette yaşlanan Kılıçdaroğlu'ndan farkınız yok. Bir enerji hissediyorum üzerinizde ama beyhude bir çaba içinde olduğunuzdan ne sizin ne sizi şekillendiren gezegeninizin haberi var. Sizi kendi hâlinize bırakmak daha iyi bence.

(24 Eylül–23 Ekim)
DENGESİZ TERAZİ
İçsel blokajlara detoks zamanı

Birilerinin gözüne girmeye çalışma, her ortamda öne çıkma performansınızda elinize su dökemem. Ancak bunun zamanı ve yeri noktasında sürekli yanlış hesap yaptığınız için mesleğinizde ve ilişkilerinizde bir cırtım ilerleyemiyorsunuz. Eh o kadar kusur defterdar kızında da bulunur! Gölgede durun, efendi olun diyeceğim ama at başkasının, eyerse emanet, benimkisi sadece dehdehten ibaret. Bu ay bazı sorumluluklar hayat enerjinizi aşağı çekiyor gibi hissettirse de size her bakımdan engel olan içsel blokajları ne yaparsınız bilemem. Çıkacak cana eziyet etmekten vazgeçin.

(24 Ekim–22 Kasım)
ZEHİRLİ AKREP
Çivi çıksa da yeri kalır

Dışarıda aylak aylak dolaşıp aile bütçesine eksi katkılar sağlamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Burası işsizlikten para dağıtılan Avrupa ülkesi mi kardeşim? Biraz eve zaman ayırsanız ölür müsünüz? Deterjan bulursanız şu biriken kirli çamaşırları yıkayarak işe başlayın. Bulaşıklara sıra gelmesi için hamam böceklerinden yardım beklemeyin. Zira haşaratla mücadele deterjan maddelerinden daha ekonomik değil. Ya hep ya hiç, ya herru ya merru anlayışınız bu yılın ortalarına kadar devam edecek. Yıl orasından itibaren bir enerji dolaşımı yaşayabilirsiniz ama benim hiç umudum yok. Çünkü çivi çıksa da yeri kalıyor.

(23 Kasım-21 Aralık)
PALAVRACI YAY
Aranan manaya şu an ulaşılamıyor

Bir yay olarak attığınız okun hedefi tutmaması çok acı olmalı! Bundan dolayı gerilip durmanız beni güldürüyor. Oysa gerildikçe daha çok sapıtıyorsunuz. Size sakinlik yakışır ama bunun da pek mümkün olmayacağını biliyorum. Diliniz dursa kalbinize söz geçiremezsiniz ki! Dilinizi eşek arısı soksun diyeceğim ama bu kez de hassas kişiliğiniz rencide olacak ve benimle küseceksiniz. Neyse, germeyeyim ben sizi… Her şeyi toparlayıp durdukça hayat daha anlamsız geliyor sizin için. Çeyrek altınınız olsa kazandığı değer bile manasız sizin gözünüzde. Motivasyonsuz geçen bir yılın içinden sapasağlam çıkmanız bile bir mucize. Bu yılın düşünce zembereğini erkenden kurmaya başladınız bile. Hayırlara çıka inşallah.

(22 Aralık-20 Ocak)
DİKKAFALI OĞLAK
Yontulmamış zihinsel formülünüz akışkan evrede

Gerçekleri görmenize rağmen yine "Serçeden başka kuş, Zeyrek'ten başka yokuş tanımam"cılığınız üzerinizde. Eh yalnızlık sizin kaderiniz olmuşsa ben ne yapabilirim yani. Eski ve yontulmamış zihinsel formunuz 367 krizinin mimarı olarak anılan eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nu bu yıl da aratmıyor. Hükümete ayar vermeye çalışan TÜSİAD gibi kıl damarlarınıza geri döndünüz yine. 12 Şubat'ta oğlak burcunda gerçekleşecek Venüs-Mars buluşması kendinizi akışa bırakmanız gerektiğini söylüyor. Ama yalnızca söylüyor. Çünkü gafile kelam, nafile kelam.

(21 Ocak–22 Şubat)
TERELELLİ KOVA
Gaz veriyorum

Toplumcu bir kişiliğiniz var ama bir de yalnız kalmaktan hoşlanmasanız… Bu yılın başında yine böyle bir sarmala gireceksiniz. Hâliyle kendinizi biraz ekran bağımlısı gibi hissedebilirsiniz. Bu bağımlı kişiliğiniz üzerine master yapsam profesör olurdum inanın. Zihninizi toparlamak için önce kendinizi aksesuara dönüştüğünüz odadan dışarı atmanız gerekiyor. Bakın hayat ne güzel; kar, yağmur, dalgalı deniz filan… Çok kârlı teklifler sunuyorum bakın size. Benliğine güvenen kişilik saçmalığınızı onore ettiğimin farkındayım ama sizler gaz vermeden çalışmayan içgüdülerin insanı olduğunuz için bu kadar torpili hak ediyorsunuz bence. Ayrıca son zamanlarda dolar dalgalanmasını izlemekten beyniniz döviz bürosuna dönmüş. Kendinizi bir salın ya.

(23 Şubat-20 Mart)
SEFİL BALIK
Bu yılın size faydası yok

Ah, hava da tam balık mevsimi. Tezgâhlar zıplıyor âdeta. Oturup kendime balık ızgara ziyafeti çekmek varken burada sizin bu yıldaki yolunuzu aydınlatmaya çalışmam ızdırap verici. Her zamanki gibi enteresan fikirler peşinde koşmanıza bir diyeceğim yok ama yenilikçi fikirleriniz sizi bir Türk mucidinden çok Mazhar Osman'lık yapacak haberiniz yok. Bu durumda bana meclisteki kavgalardan yüksek volümlü seslerinden elektrik enerjisi üretme projeniz yanında keten tohumundan elektrikli arabalar için batarya imal etme fikrinizi sonuna kadar desteklemek düşer. Trabzon hurmasının çekirdeklerinden de kellik ilacı yapın bari de müteşebbis kişiliğinizden ömür boyu kurtulalım. Siz bir köşede ağlamaya devam edin bence ya, bu yıl nasıl olsa yine geçer.

BİZE ULAŞIN