H.Sena Kural: Caz festivali

Caz festivali
Giriş Tarihi: 3.7.2014 16:37 Son Güncelleme: 28.11.2014 14:12
H.Sena Kural SAYI:03Temmuz 2014
1 Temmuz’da başlayan ve 16 Temmuz’a kadar devam eden 21’inci İstanbul Caz Festivali’nden dört Lacivert önerisini ajandanıza not edin… Caz festivalinin bu seneki yıldızı Hugh Laurie…

Birçok dalda başarıya imza atmış Hugh Laurie, 21. İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbul'da sevenleri ile buluşuyor.

House dizisinde oynadığı Doktor House karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinen, sinema ve televizyonun yıldız ismi Laurie, konserlerinde komedyen tarafını da ön plana çıkararak izleyiciyle samimi ve eğlenceli bir diyalog kuruyor.

İki kez Altın Küre kazanan oyuncu, komedyen, yazar, müzisyen ve yönetmen Hugh Laurie, 9 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde!
Tarih 9 Temmuz/21:30
Yer Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi/İstanbul

Klasik soul şarkılarının geleneğiyle Onabule
Tarih 13 Temmuz/14:00
Yer Kanyon AVM/İstanbul

Kanada'nın sesini İstanbul'da duyuracak: Kellylee Evans

21. İstanbul Caz Festivali bu yıl değişik müzik tarzlarını temsil eden Kanadalı müzisyenlere özel yer ayırıyor. 12 Temmuz Cumartesi KüçükÇiftlik Park'ta 18.00'da başlayacak gecenin ilk konuğu kendi neslinin en güzel seslerinden biri olarak kabul edilen, caz ve soul şarkıcısı, Torontolu Kellylee Evans olacak. Kellylee Evans, üstün vokal yeteneğini gösterdiği yeni kaydı And So We Dance'ta Eminem, John Legend ve Kanye West gibi popüler müzisyenlerin şarkıları ile birlikte klasikleri caz ve soul dünyasına uyarlıyor. Kanada'dan genç toplulukların da katılacağı bu gecenin finalini ise saksafon virtüözü İlhan Erşahin, klarnetin yıldız ismi Hüsnü Şenlendirici ve geleneksel müziği etkileyici sahne performanslarıyla birleştiren Babazula yapacak.

Tarih 12 Temmuz/18:00
Yer KüçükÇiftlik Park/İstanbul

İpeksi sesiyle Katie Melua
Tarih 10 Temmuz/21:30
Yer Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi/İstanbul
BİZE ULAŞIN