Ebrar Üzümcü: Temmuz-Ağustos 2015 | Sergi Ajandası

Temmuz-Ağustos 2015 | Sergi Ajandası
Giriş Tarihi: 6.7.2015 15:12 Son Güncelleme: 6.7.2015 19:17
Ebrar Üzümcü SAYI:15Temmuz-Ağustos 2015
Temmuz-Ağustos ayı sergi etkinlikleri... Cecil Beaton: Portreler

20'nci yüzyılın hatırı sayılır fotoğrafçılarından Cecil Beaton'un büyüleyici portreleri Pera Müzesi'nde ilk kez tgörücüye çıkarılıyor. National Portrait Gallery Fotoğraf Danışmanı Terence Pepper küratörlüğünde, 'Sotheby's Cecil Beaton Studio Archive' koleksiyonundan derlenen sergide, 1920'lerden 70'lere kadar fotoğrafladığı Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe, Coco Chanel, Salvador Dali, Gary Cooper, Winston Churchill, Jean Paul Sartre, Colette, Audrey Hepburn, Alberto Giacometti ve Rudolf Nureyev gibi önemli isimlerin portreleri de bulunuyor.
26 Temmuz'a kadar açık olan sergi, sanatseverleri bekliyor.

Tarih 26 Temmuz'a kadar
Yer
Pera Müzesi/Beyoğlu/İstanbul

'Katı Olan Her Şey' ve Uluslararası YAP 2014-2015 Finalistleri Sergisi

İstanbul Modern, 2012 yılında The Museum of Modern Art (MoMA) ve MoMA PS1 iş birliğiyle başlattığı YAP İstanbul Modern: Yeni Mimarlık Programı ile yaz aylarında, genç ve yükselen mimarları ağırlıyor. Etkinlik, mimarları geri dönüşüm gibi çevreyle ilgili çözümler öneren; açık havadaki alanların kullanım olanaklarını artıran, yenilikçi tasarım araştırmaları yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Projenin uluslararası ortakları MoMA PS1, CONSTRUCTO, MAXXI, MMCA ve İstanbul Modern tarafından Yeni Mimarlık Programı'na davet edilen finalistlerin projeleri 'Katı Olan Her Şey' başlığı ile 2 Ağustos'a kadar İstanbul Modern'de.

Tarih 2 Ağustos'a kadar
Yer İstanbul Modern/Karaköy/İstanbul

'Hür Teşebbüs'den Modern Romantizm Sergisi

Tarih
20 Temmuz'a kadar
Yer Antik Hotel/Fatih/İstanbul


BİZE ULAŞIN